Palletrekken van topkwaliteit

Wanneer u een magazijn of groothandel hebt, speelt magazijninrichting een belangrijke rol in de uitvoering van dagelijkse werkzaamheden. Verscheidene elementen bepalen of werkgevers, werknemers en eventueel klanten op eenvoudige wijze bij de gewenste producten kunnen.

Wij zijn graag uw deskundige en betrouwbare partner op het gebied van magazijninrichting, met als specialiteit tweedehands palletstellingen. De materialen waar wij mee werken zijn speciaal afgestemd op veelvoudig gebruik binnen de werkplaats. De palletrekken zijn zeer stevig, duurzaam en onbrandbaar, zodat er geen ongelukken ontstaan. Onze producten voldoen dan ook aan alle veiligheidseisen.

Wenst u meer info over onze Palletrekken van topkwaliteit en/ of andere systemen om uw werkplaats mee in te richten? Neem telefonisch contact met ons op of gebruik ons contactformulier. Wij antwoorden u zo snel mogelijk!


palletrekken tapijten rek ( gemonteerd regio meulebeke ) verkrijg baar tapijten rek ( gemonteerd regio meulebek ) verkrijg baar ladders stow : 5,5m lang en 1m breed prijs op aanvraag liggers stow : 3,60m lang en 12cm hoog prijs op aanvraag beschermvoeten (nieuwe)  prijs op aanvraag beschermvoeten (nieuwe)  prijs op aanvraag beschermvoeten (nieuwe)  prijs op aanvraag netten van 1.10m x 88 ( nieuwe )prijs op aanvraag netten van 1m x 88 (nieuwe ) prijs op aanvraag ladders travido van 8m50 op 1m10 PRIJS OP AANVRAAG ladders travido van 9m50 op 1m10 PRIJS OP AANVRAAG liggers travido van 3m60 x 170 PRIJS OP AANVRAAG ladders travido van 8m50 op 1m10 PRIJS OP AANVRAAG palletrekken, 8 liggers van 2m70 3 ton mogelijk en 2 staanders van 4m op 1m10 prijs op aanvraag